Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с 146

имам следния проблем
    на таблото ми светва от време на време едно като спринцовка и пръска нещо си. какво е тва и от каде мога да си поръчам ново. май става въпрос за някъв датчик , дане би да е тоя датчик на Хол?

Тва е датчика за инжекциона и честно казано може да е от доста неща и най-вероятно ще е необходима диагностика....

П.С. Ако си от София може да пишеш на Бобо или да ходиш във Ванто.
    98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

казаха ми че проблема е в датчика на коляновия вал, от къде мога да поръчам нов и ако ми дадете и цена сте супер

Comment

ако ми прати6 номера на рамата мога да ти кажа колко струва при мене, това е оргиналната част която с която е била проиЗведена колата ти. Ако ти е скапо, поне можеш да полЗваш цената За ориентир, нормално е другите части да са около 2 пъти по евтини

отиди на www.intrakom.eu там има е майл За връЗка

Comment

ZAR93000002217730 - 26.3.99

Comment

За тоЗи диЗел датчика/както каЗах директно от Алфа Гермния/ струва 82лева/краина цена с 2 години гаранция ако е поставен в сервиЗа на Милано Моторс или който аz ти посоча/. Най вероятно има турски или "италиянски" по 40 лева другаде

Comment

парите не са проблем ако можеш някак да ми дадет някви кординати на тия или ако можеш да ми помогнеш с доставката на туй нещо ;р

Comment

"тия" съм аz

Докато Заработи фирмата в БГ има още малко време, а и Зависи от това дали на 1.1.2007 ще ни приемат

Засега мога да помагам на хора от клуб Алфа и от клуб Ланчия и Фият , ако има такав. Естествено само на теЗи които искат истински части. Цените ми са промоционални в момента, като трагне фирмата ще се увеличат , но савсем малко

Ами парти ми поръчка на майла който ти посочих и другата седмица си я вЗимаш от Софиа, там на место се плаща.

Comment

дай ми някъв твой телефон да ти звънна да се разберем

Comment

0049/162/3672581

Comment

чакай сега, ти не каза, на диагностика ходи ли ?
                      тя тая лампа свети при ВСЯКАКВА грешка, отчетена от ЕКУ-то !!!!

ако е датчика на коляновия вал, като загрее колата трябва да ти гасне на празен ход

ако не си ходил на диагностика, е много добре да идеш
                      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

колегата има право иди на диатностика първо после тарси части

Comment

ходих и тва ми казаха че е за смяна

Comment

Днес ти казах къде да отидеш да провериш. Успех.
                            Alfa Romeo 145 1.4i T.S. 16V 97god.

Comment

инжекцион

въпросната лампичка не трябва ли да светка преди всяко запалване и слет това да огасне или проблема е в това че, дори когато мотора работи лампата светка?
                              alfa romeo 146 1.6i 103c

Comment

Working...
                              X